Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Iets te vieren? uw feest begint al thuis als de limousine voorgereden komt! Huur de mooiste en meest exclusieve limousines bij LimoNodig limousine verhuur. Bij LimoNodig heeft u o.a. de keuze uit diverse Lincoln, Chrysler en Hummer limousines.
De limo’s zijn o.a. te huur voor uw bruiloft, gala, promotie of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje doordat wij in de omgeving van Zoetermeer gevestigd zijn kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden uiteraard wel met onze uitstekende service!

Ook in onderstaande rond Zoetermeer gelegen plaatsen kunt u terecht bij LimoNodig limousine service.
Leidschendam, Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Bleiswijk, Zevenhuizen, Stompwijk en Benthuizen.

De limousines van LimoNodig limousine service zijn uiteraard uitgerust met alle denkbare luxe zoals een bar, sfeerverlichting, airco, LCD scherm en getinte ramen. Doordat LimoNodig limousine service gespecialiseerd is in de verhuur van limousines kunnen wij u uitstekende service bieden waaronder de rode loper service en een GRATIS fles champagne bij iedere rit!

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Zoetermeer of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo in Zoetermeer, Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779