Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Iets te vieren? Huur een limousine bij LimoNodig limousine verhuur en het feest begint al bij u voor de deur als de limousine voorgereden komt. Bij LimoNodig huurt u de mooiste en langste limo’s van Nederland met superieure service tegen een uiterst scherpe prijs.

Het wagenpark van LimoNodig limousine verhuur bestaat o.a. uit diverse Lincoln-, Chrysler- en Hummer limo’s ook beschikken wij over de unieke Range Rover Sport limousine deze limousine is als enige in Nederland voorzien van een Jet-Door!
Uiteraard zijn de limousines uitgerust met alle denkbare luxe zoals een bar, sfeerverlichting, TV/DVD, Airco en luxe lederen bank in de limo’s van limoNodig komt u dus niks te kort.

Bij LimoNodig limousine service huurt u een limousine voor de meest uiteenlopende gelegenheden bijvoorbeeld voor trouwvervoer, gala, Schiphol transfer en restaurantbezoek.
Huurt u bij LimoNodig limousine verhuur een limousine dan staat er altijd een fles champagne klaar voor u in de limo en wordt de rode loper voor u uitgerold wanneer de limousine voorgereden komt.

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Zaanstad of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo, Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779.