Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Wilt u in stijl vervoert worden? dan is LimoNodig limousine service hét adres! Bij LimoNodig huurt u de mooiste en meest bijzondere limousines van Nederland. Waan je een ster in een 9 meter lange Lincoln limousine of maak een onvergetelijke entree met de stoere Hummer H2 limousine. Bij LimoNodig limousine verhuur heeft u altijd superieure service tegen een scherpe prijs.

Het wagenpark van LimoNodig limousine verhuur bestaat o.a. uit diverse Lincoln-, Chrysler- en Hummer limo’s ook kunnen wij u de unieke Range Rover Sport limousine aanbieden deze limousine is als enige limo in Nederland uitgerust met een Jet-door!
Uiteraard zijn de limousines uitgerust met alle denkbare luxe zoals een bar, sfeerverlichting, TV/DVD, airco en luxe lederen bank.

Bij LimoNodig limousine verhuur huurt u een limousine voor de meest uiteenlopende activiteiten zoals Schiphol transfer, Dinner, Trouwauto of bijvoorbeeld naar het uitgaanscentrum van Amsterdam. Huurt u bij LimoNodig een limousine dan kunt u uiteraard rekenen op de beste service ook staat er een fles champagne klaar als u de limo instapt en wordt de rode loper voor u uitgerold!

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Purmerend of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo, Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779.