Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Goedkoop een limousine huren in Nieuwkoop? Dat kan alleen bij LimoNodig limousine service. Doordat LimoNodig gevestigd is in Nieuwveen kunnen wij de limousines altijd voordelig aanbieden.
Of u nu een trouwauto zoekt voor uw bruiloft in Nieuwveen, Ter Aar of Nieuwkoop bij LimoNodig bent u aan het juiste adres.
LimoNodig verhuurd o.a. diverse Lincoln-, Chrysler- en Hummer limo’s voorzien van alle denkbare luxe zoals een bar, sfeerverlichting, TV/DVD en airco u komt dus niks te kort in een limousine van LimoNodig limousine verhuur.
Huurt u bij Limo Nodig limousine verhuur een limousine dan staat er altijd een fles champagne in de limo klaar als deze voorgereden komt en wordt de rode loper voor u uitgerold.

Limo arrangementen:

Met de limousines zijn diverse arrangementen mogelijk, wat dacht u van een High Tea bij de Sfeerstal in Nieuwveen, Restaurantbezoek in bijvoorbeeld Alphen a/d Rijn of een kinderpartijtje.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Nieuwkoop of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo, Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779