Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Binnenkort een leuk uitje en op zoek naar speciaal vervoer? dan bent u bij LimoNodig limousine service aan het juiste adres. LimoNodig verhuurd in Leiden en omgeving diverse Lincoln-, Chrysler- en Hummer limousines. Wat dacht u van een roze limousine of een Chrysler 300C limo met 20″ velgen!

Wilt u vanuit Leiden naar Schiphol gebracht worden of gaat u in Leiden trouwen als u bij Limo Nodig een limousine huurt dan weet u zeker dat het vervoer goed geregeld is.
Ook kunt u bij LimoNodig een limousine huren om vanuit Leiden naar een andere plaats in Zuid-Holland gebracht te worden zoals bijvoorbeeld naar het strand van Noordwijk of Hoek van Holland of wat dacht u van een rondtour door Rotterdam en Den Haag.

De limo’s die wij in Leiden verhuren zijn uiteraard voorzien van alle denkbare luxe zoals sterrenhemel, grote lange bar, TV/DVD, CD-speler, sfeerverlichting en een lange lederen bank.

Huurt u bij LimoNodig limousine verhuur een limousine dan staat er altijd een fles champagne klaar voor u in de limo en wordt de rode loper voor u uitgerold wanneer de limousine voorgereden komt.

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Leiden of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo, Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779