Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Een limousine huren in Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis of Abcoude is mogelijk bij Limo Nodig limousine verhuur. Doordat Limo Nodig is gevestigd in de directe omgeving van deze plaatsen kunt u tegen uiterst scherpe prijzen een limousine huren voor bijvoorbeeld een (school)gala of bruiloft.

Limousine huren in De Ronde Venen

Wilt u een limousine huren in Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen of Wilnis vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Verschillende limo’s te huur in De Ronde Venen

Roze limousine huren in Abcoude

Wilt u een speciale en opvallende limousine huren, huur dan onze geheel roze limousine! Met deze limousine maakt u een onvergetelijke indruk op uw vriendinnen!
Door zijn opvallende verschijning is de roze limousine ook erg geschikt voor promotieactiviteiten en bijvoorbeeld als blikvanger op een beurs.

Hummer H2 limousine huren in Mijdrecht

Deze super grote en lange mega limousine is een echte blikvanger! Bij het huren van deze Hummer limousine in Mijdrecht weet u zeker dat u niet ongezien voorbij komt en maakt u een geweldige entree op uw trouwdag of bij uw vrienden.
Deze Hummer limousine is niet alleen groot aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant heeft u een zee aan ruimte! Door zijn afmetingen is deze limousine uitermate geschikt voor promotionele activiteiten maar ook als trouwauto of voor Schiphol transfer is deze limo goed inzetbaar.

Chrysler 300C limousine huren in Vinkeveen

De Chrysler 300C limo is een stoere limo door zijn grote gril en dikke wielen! De limousine is o.a. voorzien van lange j-seat, sterrenhemel en lange champagnebar.

Lincoln limousine huren in Wilnis

De Lincoln town car super stretched limousine is de meeste voorkomende limousine maar daarom niet minder speciaal om te huren! De super limousine is voorzien van 8 ruime zitplaatsen, TV/DVD, getinte ramen en speciale limousine verlichting aan de buitenkant.
De Lincoln limousine kunt u huren in de kleuren wit, roze en zwart.

Limousine arrangementen in de omgeving van De Ronde Venen

Limo Nodig limousine verhuur heeft verschillende arrangementen met de limousines. Zo kunt u met de limousine naar een High Tea bij de Sfeerstal of naar een kinderfeestje bij Chimpie Champ in Aalsmeer.
Op onze speciale limousine arrangementen pagina vind u alle informatie en mogelijkheden.