Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Iets te vieren? Uw feest begint al in de limousine van LimoNodig limousine verhuur! Huur de mooiste, langste en meest exclusieve limo’s bij LimoNodig.

Waan je een VIP in onze limousines voorzien van bar, sfeerverlichting, TV/DVD en nog veel meer!! LimoNodig vervoert u in stijl door Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwaanshoek en de rest van Nederland.

LimoNodig limousine service verhuurd o.a. diverse Lincoln-, Chrysler-, en Hummer limo’s geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten zoals Schiphol transfer, Gala of als trouwauto naast het prachtige uiterlijk van onze limousines staat u ook versteld van het interieur dat voorzien is van alle denkbare luxe.

Huurt u bij LimoNodig limousine verhuur een limo dan staat er altijd een fles champagne klaar in de limousine als deze komt voor gereden en wordt de rode loper voor u uitgerold!

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Hoofddorp of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo, Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779.