Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Bent u op zoek naar vervoer voor een avondje uit in Amsterdam, bedrijfsuitje of bruiloft? dan bent u bij LimoNodig limousine verhuur aan het juiste adres. LimoNodig verhuurd o.a. de Lincoln-, Chrysler en Hummer limo’s voor alle denkbare activiteiten.

De limousines zijn voorzien van alle luxe zoals een bar, sfeerverlichting, airco, lederen bank en TV/DVD u komt dus niks te kort als u een limousine huurt bij LimoNodig limousine service.

Limousine arrangementen:

LimoNodig heeft diverse limousine arrangementen beschikbaar, wat dacht u van een BN-er tour door ’t Gooi? u stapt in de limousine en in 90 minuten komt u langs huizen van bekende Nederlanders, Opname locaties van o.a. Gooische Vrouwen en diverse andere bekende Gooische locaties.

Huurt u bij LimoNodig limousine service een limousine dan staat er altijd een fles champagne klaar en wordt de rode loper voor u uitgerold zodat uw activiteit en stijl kan beginnen!

Limousine huren:

Wilt u meer informatie over de limousine verhuur in Hilversum of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een limo. Vul dan het contactformulier in of bel de klantenservice op nummer 0172-539779