Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Een limousine huren in Deventer? Bij Limo Nodig limousine verhuur bent u aan het juiste adres! Wij verhuren de langste en mooiste limousines van Nederland voorzien van alle denkbare luxe.
U kunt bij ons o.a. de Lincoln limousine in het wit, roze en zwart huren ook verhuren wij de Chrysler 300C limo en de Hummer limousine.

Limousine huren in Deventer

Wilt u meer informatie over het huren van een limousine in Deventer of een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op.

Hummer, Chrysler, Lincoln en Roze limo huren in Deventer

In Deventer en omgeving kunt u bij Limo Nodig verschillende limousines huren. Zo kunt u kiezen uit diverse Lincoln limo, Chrysler limousine en Hummer limo’s naast de witte limousine verhuren wij ook roze en een zwarte limousine. Voor iedere gelegenheid kunt u een passende limousine huren bij Limo Nodig.

Een limousine huren voor verschillende gelegenheden in Deventer

De limo’s van Limo Nodig zijn te huur voor de meest uiteenlopende gelegenheden in Deventer. Zo verhuren wij de limo’s o.a. voor bruiloften, schoolgala’s, airport transfer en concertbezoek. Huurt u een limousine bij Limo Nodig dan wordt bij het in en uitstappen de rode loper voor u uitgerold en staat er een fles champagne voor u klaar in de limousine!