Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Heeft u iets te vieren, zoals een vrijgezellenfeest, gala, bruiloft of bedrijfsuitje in Capelle aan den IJssel en wilt u het vervoer in stijl doen? huur dan een limousine bij Limo Nodig limousine service.
Wij verhuren de mooiste en nieuwste limousines voor scherpe prijzen.

Verschillende limousines te huur.

Bij Limo Nodig heeft u de keuze uit diverse limousines waaronder de Lincoln, Chrysler en Hummer limousine ook verhuren wij een roze limousine. De limousines zijn geschikt voor maximaal 8 passagiers en voorzien van alle denkbare luxe zoals een lange bar, sfeerverlichting, airco, getinte ramen, CD/DVD speler e.d.

Waar kun je een limousine voor huren?

Limousines worden voor de meest uiteenlopende activiteiten gehuurd van Schiphol transfer tot bruiloft van schoolgala tot jubilaris. Aan welke activiteit u ook denkt Limo Nodig is uw partner in het limousine vervoer in Capelle a/d IJssel en omgeving.
Huurt u bij ons een limousine dan wordt de rode loper voor u uitgerold en staat er altijd een lekkere fles champagne voor uw klaar.

Wilt u ook een limousine huren?

Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe bereikbaar het is om rond te rijden in deze waanzinnige auto’s