Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Een gala of bruiloft in Nieuwegein? Wat dacht u van vervoer per luxe stretched limousine! Bij Limo Nodig limousine service huurt u de mooiste en meest exclusieve limousines zoals de geheel roze limo en de extreme Hummer H2 limousine.

Limousine huren voor (school) gala in Nieuwegein

Wilt u een weergaloze indruk maken bij de entree op het (school) gala? huur dan een limousine bij Limo Nodig limousine service. Naast de “standaard” witte limousine beschikken wij ook over een geheel roze en zwarte limousine.
Bij het huren van een super stretched limousine rolt de chauffeur de rode loper bij het instappen voor u uit en staat er in de limousine een fles heerlijke champagne gekoeld klaar!

De limousine huren voor uw (school)gala in Nieuwegein? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Verschillende limousines te huur in Nieuwegein

Bij Limo Nodig limousine verhuur heeft u de grootste keuze in limousines in Nieuwegein maar ook in de omliggende plaatsen als Bunnik, Houten, IJsselstein en Vianen.
Zo kunt u kiezen uit Lincoln, Chrysler en Hummer limousines naast de “standaard” witte limo’s hebben wij ook een geheel roze en zwarte limousine voor u te huur.

Informatie of offerte aanvragen voor de limousine verhuur in Nieuwegein

Wilt u een limousine huren of meer informatie over de limo verhuur in Nieuwegein dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met tel. 0172-539779 of het contactformulier invullen via onderstaande button.