Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

Limo huren in Krimpen aan den IJssel

Een mooie limo huren in Krimpen a/d IJssel is mogelijk bij Limo Nodig limousine verhuur. Limo Nodig heeft een eigen wagenpark van 10 limousines bestaande uit diverse Lincoln, Chrysler en Hummer limo’s in de kleuren wit, roze, zwart en goud.

Roze Hummer limousine in Krimpen a/d IJssel

Op zoek naar een echte blikvanger in Krimpen aan den IJssel? Wat dacht u van onze geheel Roze Hummer H2 limousine! Dit gevaarte heeft een lengte van 10 meter en niet alleen de buitenkant is roze maar ook het interieur van deze Roze Hummer limo is pink uitgevoerd. Deze roze Hummer limo wordt vaak gehuurd voor sweetsixteen, (school)gala, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en voor party vervoer naar Rotterdam.

Zwarte limousine in Krimpen aan den IJssel

Limo Nodig beschikt over de klassieke en stijlvolle zwarte Lincoln limousine en de stoere Hummer H2 limousine, deze zwarte Hummer limo is voorzien van Lambo deuren dit zijn deuren die omhoog opengaan dit is uniek in Nederland ook is de Hummer voorzien van een speciale lichtshow onder de limousine.
Of u nu de klassieke zwarte Lincoln limo wilt huren in Krimpen a/d IJssel of de stoere Hummer H2 limo bij Limo Nodig bent u aan het juiste adres!

U kunt onze limousine ook huren in:

Niet alleen in Krimpen aan den IJssel zijn we u graag van dienst maar ook in Ouderkerk aan den IJssel, Oudeland, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Capelle aan den IJssel en Rotterdam.