Kies uw limousine

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.
MM slash DD slash JJJJ
Aanvang
:
Einde
:
Ophaallocatie(Vereist)
Eindadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Altijd een rode loper
  • Gratis champagne
  • In stijl geklede chauffeur

LimoNodig is de specialist in limousine verhuur. Uiteraard kunt u in de gemeente Westland ook terecht bij LimoNodig voor het huren van een limousine.
Huurt u bij LimoNodig limousine verhuur een limousine dan bent u verzekerd van een limousine die voorzien is van alle gemakken en luxe.

Welke limousine kunt u huren?

Bij LimoNodig kunt u verschillende types limousine huren in het Westland zoals de klassieke Lincoln limousine en de stoere Chrysler en Hummer limousine. Sinds kort beschikken wij ook over een geheel roze limousine.
Alle limousines die u bij LimoNodig kunt huren zijn uiteraard voorzien van alle denkbare opties, wat dacht u van een sterrenhemel, TV/DVD, getinte ramen, airco en sfeerverlichting.
Wilt u zich een keer een echte VIP voelen dan is het huren van een limousine de manier!

Waarvoor kunt u een limousine huren?

U kunt een limousine huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden, het maken van een city tour door Den Haag of Rotterdam of de blits maken tijdens een schoolgala, in de limousine naar het stadhuis op uw trouwdag, als vervoermiddel tijdens een vrijgezellenfeest in het Westland. Het huren van een limousine is een ervaring die van elke gelegenheid een onvergetelijke dag maakt! Terwijl u tijdens de limousine service geniet van een glas champagne zorgt uw chauffeur en gastheer dat u veilig op de bestemming komt.

Een limousine huren of een offerte aanvragen?

Bij LimoNodig een limousine huren of weten wat de kosten zijn voor een limo in het Westland? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, bel 0172-539779 of vul het contactformulier in.