Nog eventjes en dan is het zover: het gala ter afsluiting van het school- of studiejaar. Je hebt de datum vast al in je agenda genoteerd. Nog ‘even’ de laatste tentamens of je eindexamen maken en dan is het zover. Maar wist je dat je tijdig je vervoer moet reserveren als je in stijl naar je galafeest wil?

In stijl naar je galafeest

In stijl naar een galafeest begint met het uitzoeken van een prachtige jurk of een goed pak. Bijvoorkeur op elkaar afgestemd zodat jullie mooi bij elkaar passen. Daarna komen de bijpassende sieraden en een mooi kapsel. Vaak is het vervoer het laatste dat geregeld wordt. Je zou het ook kunnen omdraaien: je kleding afstemmen op de kleur van je galavervoer. Zie je het al voor je… een roze of gouden limousine huren en dat jullie ook allemaal deze kleur terug laten komen in je kleding of accessoires? Daar maak je echt indruk mee.

Met de limousine naar je galafeest

Een van de voordeligste manieren om naar je galafeest te gaan is met een limousine. In onze grootste limo passen 16 mensen. Dat betekent dat je met z’n allen de kosten kan delen. We spreken een vaste prijs af, rollen de rode loper voor je uit, zorgen voor champagne (met of zonder alcohol) en natuurlijk is onze chauffeur ook keurig in pak. We zorgen dat jullie niet te vroeg bij het galafeest zijn zodat iedereen jullie indrukwekkende aankomst kan zien.

De keuze is reuze!

Nu het moeilijkste deel: welke limousine kiezen jullie? Natuurlijk kan je kiezen voor onze nieuwste aanwinst en met de volledig roze Hummer H2 gaan, zelfs van binnen is alles roze. Is deze te groot? Dan hebben we ook een roze limo in een kleinere maat. Uniek in Nederland is onze gouden limousine, op en top glitter & glamour! Stoerder is de zwarte Hummer limo met vleugeldeuren (de zgn. lambodoors) en lichtshow. Zoek je juist een witte auto, dan kan je kiezen uit de witte Lincoln limousine of de chrysler 300C limo. Met 16 personen kan je ook terecht in de mega Hummer limousine.

De keuze is aan jou, maar we adviseren je graag.

Limonodig.nl is midden in de Randstad gevestigd. Dus is jouw galafeest in Haarlem, Amstelveen, Katwijk, Gouda of in de omgeving hiervan? Dan zijn we er zo om jou in stijl te brengen!