Met Limonodig.nl willen we ons onderscheiden en zoeken we elke keer naar nieuwe uitbreidingen van ons wagenpark. Een jaar geleden werd de Hummer H2 limousine in Nederland alleen aangeboden in wit, zwart en geel. De Lincoln, Chrysler en de kleinere Hummer H3 limousine waren er ook in roze. De keuze was snel gemaakt: er moest een roze Hummer H2 limousine komen.

Op zoek naar een Hummer H2 limousine

Alle limousines worden in Amerika gebouwd en een deel komt daarna naar Europa en Nederland.

Wij vonden uiteindelijk een witte Hummer H2 limousine bij een handelaar in Berlijn. Jullie lezen het goed: een witte. Hoe de Hummer H2 limousine roze werd vertel ik straks.

Op 17 december 2014 vlogen we naar Berlijn om een proefritje te maken. Net voor de jaarwisseling waren we eruit en hebben we de Hummer limo gekocht. Twee weken later stapten we opnieuw in het vliegtuig. In Berlijn regelden we de hele papierwinkel, dit nam ruim 4 uur in beslag. Daarna reden we met de nieuwe aanwinst de 700 kilometer terug naar huis.

Eenmaal in Nederland begon het regelwerk pas echt. Er moest een Nederlands kenteken worden aangevraagd en dat gaat met een Hummer H2 limousine niet zo makkelijk als met een gewone personenauto. Uiteindelijk heeft het 2 maanden geduurd.

Van witte limo naar roze limousine

De witte limousine brachten we naar de autospuiter: tijd voor een Fiat 500-roze douche! Zelfs de voorbumper, grill en velgen hebben we roze laten maken. De Hummer H2 limousine valt altijd op, maar volledig in het roze trekken we helemaal alle aandacht.

Niet alleen de buitenkant wilden we roze hebben, ook de binnenkant. We haalden alle banken eruit en brachten deze naar een bekleder. Maar ook de rest van het interieur hebben we roze laten bekleden, tot aan de binnenkant van de deuren aan toe. We plaatsten nieuwe champagne koelers, een essentieel onderdeel, want elke klant krijgt een fles champagne bij ons. Aan de buitenkant van de limousine plaatsen we pink flash lights, dat zorgt voor extra spektakel in het donker.

De roze Hummer H2 limousine klaar maken voor verhuur

Met het Nederlandse kenteken op zak mochten we de gasinstallatie laten inbouwen. Al onze limousines rijden op LPG omdat dit een stuk beter voor het milieu is. Ook moest de taxi-keuring worden aangevraagd. We mogen niet zomaar personen vervoeren, hiervoor hebben we een taxi kenteken nodig (herkenbaar aan de blauwe kleur).

De roze Hummer H2 limousine heeft alle keuringen doorstaan. De papieren zijn in orde. De Hummer limousine is helemaal klaar en inzetbaar om uw feestje of andere gelegenheid onvergetelijk te maken.

Wilt u deze zeer exclusieve Roze Hummer H2 limousine huren? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.