Is de prinsessenjurk al geregeld,  de datum al geprikt?  Maar is er nog geen vervoer naar de communie? Dan bent u bij LimoNodig aan het juiste adres. Deze speciale gelegenheid wordt een onvergetelijke dag.

De gouden Assepoesterkoets van 2015

ieder kind droomt ervan om als een prins/prinses in een koets te zitten en alle aandacht te krijgen. Maar tijden veranderen, zo kunt u ook in plaats van 2 pk voor een paar honderd pk kiezen. Door alle glamour zal uw kind zich een echte prins/prinses voelen.

Geen koets met paarden, maar wel een unieke gouden limo met chauffeur in stijl. De koets anno 2015. Zodra de rode loper uitgerold wordt naar de kerk toe is het plaatje compleet. Natuurlijk zijn er ook andere limousines te huur, de keuze is enorm.  De volledig roze Hummer H2 limo is een echte blikvanger en daarmee steelt u zeker de show. Of gaat u liever voor de stoere zwarte Hummer limo met vleugeldeuren en lichtshow.  Wij helpen u graag met uw keuze!

Personaliseer de communie limousine

Met een limousine alleen maakt u al de blits op de weg, maar wist u dat er ook belettering op de limo aangebracht kan worden? Zowel teksten als fotobelettering.  Hierdoor krijgt de limo een persoonlijk tintje en wordt de limousine nog specialer.

LimoNodig is centraal gevestigd en brengt u graag naar uw bestemming door heel Nederland. Dus of u nou in Den Bosch, Eindhoven of Culemborg een communie heeft, bij LimoNodig bent u aan het juiste adres!

Neem contact op met LimoNodig voor de verschillende communie arrangementen en mogelijkheden!